Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

-

De startade om hela tiden tills man drog ur kontakten. På Inet sade de då att det kommer in personer varje dag med fel efter installation av Windows 10. Jag har testat med att avinstallera virusprogrammet utan skillnad.

  • Problem uppstod under installationen av vissa uppdateringar, men vi försöker igen senare.
  • En av datorerna var förmodligen för gammal men det gick att installera och använda den.
  • Det handlar alltså om att det inte går komma åt “bilden” eller “image” som det heter på windowska.
  • Den andra datorn, som inte jag använder, klarade inte att uppdateras mer med de större funktions uppdateringarna.
  • Om det skiter sig och jag måste göra en nyinstallation förlorar jag alla viktiga program jag har.
  • Windows fungerar väldigt bra så jag är tveksam om jag vill göra en sådan återställning.

Jag väntar bara på någon som kommer med den verkliga lösningen på problemet. Ditt problem var ju inte relaterat till reklamen för det programmet, där finns förslag på lösningar längre ner på sidan. Är nästa grej att ladda ner och köra “Hard-disk Sentinel”. Jag gjorde så och hårddisken fick betyget “Excellent” eller liknande. Image finns alltså men dism har inte access till att använda den.

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Det är bara avbildningar mfc140u.dll, dvs installation av nyare Windows som det är problem med. Jag vill påstå att jag och mina anhöriga haft otur och att det inte handlar om att vi rotat runt och förstört filer mm. Det kan vara samma fel eftersom två av datorerna har exakt samma innehåll. En av datorerna var förmodligen för gammal men det gick att installera och använda den. Den är nu skrotat eftersom den var långsam.

var lägger dll-filer i windows 10

Jag har aldrig pillat innanför Windowsmappen så jag kan inte gjort något fel där. Se till att bildsökvägen och Windows -katalogen för bilden finns och att du har läsbehörighet i mappen.

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Det är helt tomt förutom några filer som jag flyttade till mappen OLD jag skapat där. En annan konstig sak är att update assistenten inte kan läsa sig själv. När jag startar assistenten får jag meddelandet att assistenten inte kan hitta assistenten.

Category:
Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *